ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

     Комітет

з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

 

Протокол засідання № 96/11

                                                                                29 червня 2010 року                                                                                            08 год. 30 хв.

                                                                                 м. Київ,

        вул. Садова, 3а, к. 416

                                       

Голова Комітету Омельченко О.О.

Секретар Комітету Гордієнко С.В.

 

Присутні: члени Комітету: Сінченко В.М., Черноморов О.М.,       Трайдук М.Ф., Горбатюк А.О., Демчишен В.В., Єгоров О.М., Касянюк О.Р.

Відсутні: Боднар О.Б., Ключковський Ю.Б., Павленко В.В.,         Петренко В.М., Подгорний С.П., Матвієнко А.С., Надоша О.В., Фомін О.В.

 

Відповідальні працівники секретаріату Комітету: Завідувач секретаріату Комітету Малюга А.В., заступник Завідувача секретаріату Комітету      Данилюк О.А., головні консультанти секретаріату Комітету:           Бережницький Я.В., Дмитрук Л.В., Корнієнко Т.М., Рибак О.Ф., Шкуріна Л.Б., старший консультант Федоренко Ю.В.

 

 

Запрошені:

Картушинська Н.М. – Радник Віце-Прем’єр-Міністра України     Тихонова В.М.;

Гапотченко В.І.Заступник Керівника Управління по зв’язках з місцевими органами влади і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України;

Федоренко В.Л. – Директор Департаменту конституційного та адміністративного права Міністерства юстиції України;

Юр’єв С.Є.Начальник відділу з прав людини Департаменту конституційного та адміністративного права Міністерства юстиції України.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про проект Закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики (реєстр. №6451, друге читання)

 

***

 

СЛУХАЛИ: Голова Комітету О.Омельченко поінформував присутніх, що дане позапланове засідання Комітету скликане відповідно до частини другої статті 43 Закону України “Про комітети Верховної Ради України” за наполяганням шести народних депутатів України – членів Комітету для розгляду питання про проект Закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики (реєстр. №6451, друге читання) (лист додається).

О.Омельченко запропонував присутнім членам Комітету визначитися шляхом голосування щодо прийняття порядку денного засідання Комітету з наступним питанням:

1. Про проект Закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики (реєстр. №6451, друге читання)

 

УХВАЛИЛИ:

Затвердити порядок денний засідання Комітету за основу та в цілому.

ГОЛОСУВАЛИ:За” – одноголосно.

 

Рішення прийнято.

 

 

1. 

 

СЛУХАЛИ: інформацію голови підкомітету з питань державного будівництва В.Демчишена про проект Закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики (реєстр. №6451, друге читання).

Доповідач нагадав присутнім, що проект Закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики (реєстр. №6451 від 01.06.2010 р.) був поданий Президентом України В.Януковичем та визнаний ним як невідкладний. 3 червня 2010 року Верховна Рада України за наслідками розгляду у першому читанні прийняла цей законопроект за основу, доручивши Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування підготувати його до другого читання з врахуванням пропозицій і зауважень суб’єктів права законодавчої ініціативи.

Загалом до законопроекту з реєстр. №6451 надійшло 423 пропозиції і поправки від 42 народних депутатів України. Вони були опрацьовані підкомітетом з питань державного будівництва та включені до відповідної порівняльної таблиці з грифом «враховано». Проект порівняльної таблиці запропоновано до розгляду на засіданні Комітету. Підкомітет рекомендує за результатами розгляду пропозицій прийняти законопроект з реєстр. №6451 у другому читанні та в цілому.

В обговоренні питання взяли участь: присутні народні депутати України.

УХВАЛИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України проект Закону України про засади внутрішньої і зовнішньої політики (реєстр. №6451), поданий Президентом України В.Януковичем, прийняти у другому читанні та в цілому.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України при розгляді цього питання народному депутату України, голові підкомітету з питань державного будівництва В.Демчишену.

ГОЛОСУВАЛИ:За” – 7 народних депутатів України, “Утрималися” – 2 народних депутати України (С.Гордієнко, В.Сінченко).

 

Рішення прийнято.

 

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                        О.ОМЕЛЬЧЕНКО

 

 

Секретар Комітету                                                     С.ГОРДІЄНКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО,

ЯКІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КОМІТЕТУ

29.06.2010 року

 

1. Про проект Закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики (реєстр. №6451, друге читання) .

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“6 сесія 6 скликання ”

19 грудня 2014 14:35
19 грудня 2014 14:34
19 грудня 2014 14:31
19 грудня 2014 14:29
19 грудня 2014 14:14
27 листопада 2013 16:17
27 листопада 2013 16:16
27 листопада 2013 16:15
27 листопада 2013 16:12
27 листопада 2013 16:08